Route60 framilla Nokialla ja Maarianhaminassa

Rauman Nuorkauppakamarin porukka on ottanut ilon irti kevään kokouksista, kun kanaalikaupungista Nokialle alue C:n vuosikokoukseen matkasi maaliskuussa lähes parikymmentä kamarilaista aveceineen ja huhtikuussa Maarianhaminan keväästä kävi nauttimassa kansallisessa vuosikokouksessa kuuden hengen iskujoukko.

Nokialta me raumalaiset olimme varanneet itsellemme perinteisen trade show -paikan, jossa Raumalle halajavat nuorkauppakamarilaiset saivat käydä pyöräyttämässä onnenpyörää. Palkintoskaala pelissä jakaantui aina olutpalkintojen ja mystisen porilaissektorin välille…

Raumalaisten isännöimä ja emännöimä huone 502 tuli saunoineen ja Route60-oluineen tutuksi kymmenille ja taas kymmenille kamariystäville, joita saimme Nokialla vieraaksemme. Linden breweryn panema Route60-olut teki mukavasti tehtävänsä ja Nokialta mukaan tarttuikin kiitettävästi rekkarointeja Rauman syksyn kokoukseen ja kamarin timanttiseen 60-vuotisjuhlagaalaan.

Maltainen meininki jatkui myös Maarianhaminan vuosikokouksessa, jonne omin pikku kaljakärryinemme kuskasimme pari kopallista Raumalla pantua olutta rekkarointivoitelutarkoituksiin.

Näky keräsi muutamia kummaksuvia kommentteja jo satamassa: ”Täyden kaljakärryn kanssa laivaan, enpä ole ennen moista nähnyt!”

Tuleva syksyinen alue C:n vaalikokous näkyi Maarianhaminassa vahvasti myös piraattiteemaisessa tulojuhlassa, jonne raumalaisjoukkion valmistelut olivat vieneet useampia puuhastelutunteja. Jaoimme tulojuhlassa kamariystäville muun muassa 3D-printterillä tehtyjä kultaisia Route60-kolikoita, sekä RNKK:n sinetillä suljettuja ja nahkanauhoin solmittuja aarrekarttoja, jotka opastivat tietä Maarianhaminasta Raumalle.

Jos et ole vielä kevään kokouksissa päässyt harvinaisen Route60-oluen makuun, hoida homma himaan ja rekkaroidu Rauman aluevaalikokoukseen! Voimme taata, että syksyllä Route60-olut virtaa, luvassa on mahtavat bileet ja verkostot kasvavat kuin vahingossa timanttisen ohjelman parissa.

route.jpg