Rauman Nuorkauppakamari ja Linden Brewery Oy toteuttivat yhteistyönä juhlaoluen

Tänä vuonna 60:nnettä toimintavuotta juhliva Rauman Nuorkauppakamari ja raumanlainen pienpanimo Linden Brewery toteuttivat yhteistyönä Route60 – juhlaolut hankkeen. Linden Brewery aloitti toimintansa 2016 toukokuussa. Raumalainen olut on otettu hyvin vastaan niin Raumalla kuin muuallakin ja jälleenmyyjiä on jo pitkä lista.

Route60-juhlaolut on Linden Breweryn toinen projekti, missä olut tuotetaan yhteistyökumppanin brändin alle. Juhlaoluena toimii Lindenin panimon Just ALE – olut, minkä kylkeen on lyöty Rauman nuorkauppakamarin Tommi Vainion suunnittelema Route60-juhlaolut etiketti. Lindeniltä on tilattu alkuun 300 litraa juhlaolutta Rauman Nuorkauppakamarin juhlavuoden etiketeissä. Ja koska kyseessä on vakituotannossa oleva tuote voi määrää kasvattaa tarpeen mukaan.

Juhlaolut korkattiin ensimmäisen kerran 20.1.2018 Rauman Nuorkauppakamarin juhlavuoden Kick Off - tapahtumassa. Linden Breweryn yrittäjä Mikko Lindén kävi esittelemässä oluen yhdistykselle ja yhteistyöstä lausuttiin kiitoksia puolin ja toisin.

Rauman Nuorkauppakamarin juhlaolutta on tarjolla Route60 aluevaalikokouksessa ja sitä ennen sitä saattaa päästä maistelemaan raumalaisten seurassa mm. Nokialla aluevuosikokouksessa.

 

route3.jpg