Kokeilukulttuuria parhaimmillaan: viinijoogaa klo 5:55

Nuorkauppakamari on oppimisjärjestö, joten mitä sitä kamarilainen ei olisi valmis tekemään timanttisen kokouksen eteen. Rauman Nuorkauppakamarin jäsen Maija Männistö lupautui vetämään Raumalla alue C:n Route60-vaalikokouksessa aamujumpan. Ehtoja oli vain yksi: lajin pitää olla viinijooga.

Lyhyen opettajakartoituksen jälkeen yhteistuumin päätettiin, että koska Maija on jo entuudestaan mieltynyt viineihin, opettelee hän reilussa puolessa vuodessa myös joogan salat ja yhdistää syksyn kokouksessa nämä kaksi. Näin ollen Rauman kokouksen lauantaiaamun klo 5:55 aamujumppa tulee olemaan viinijoogaa itseoppineen kamarilaisen opetuksessa!

Rauman kamari haluaakin tarjota vierailleen erityisen lempeän aamutuokion, sillä yleisesti on tiedossa, että kovin aikainen herääminen tulojuhlan jälkimainingeissa vaatii isoja ponnistuksia. Tällä kertaa aamujumppaan voi todellakin saapua vaikka suoraan tulojuhlan jatkoilta!

viinijooga.jpg