Ilmoittaudu debattiin!

Route60-aluevaalikokouksessa päästään verryttelemään kielenkantoja oikein kunnolla, kun C-alueen debattijoukkueet asettuvat napit vastakkain.

Sekä debatin alkuerät että finaali mitellään Raumalla kokousviikonlopun lauantaina.

Varmista joukkueesi paikka debattimittelössä jo nyt ja ilmoita tiimi osoitteeseen: jani.hinkka@tammer-isannointi.fi.

Ellet osallistu tällä kertaa debattiin itse, kirjaa tapahtuma silti omaan kalenteriin ja saavu kannustamaan tiimien taistoa!

ilmoittaudu debattiin

Kokeilukulttuuria parhaimmillaan: viinijoogaa klo 5:55

Nuorkauppakamari on oppimisjärjestö, joten mitä sitä kamarilainen ei olisi valmis tekemään timanttisen kokouksen eteen. Rauman Nuorkauppakamarin jäsen Maija Männistö lupautui vetämään Raumalla alue C:n Route60-vaalikokouksessa aamujumpan. Ehtoja oli vain yksi: lajin pitää olla viinijooga.

Lyhyen opettajakartoituksen jälkeen yhteistuumin päätettiin, että koska Maija on jo entuudestaan mieltynyt viineihin, opettelee hän reilussa puolessa vuodessa myös joogan salat ja yhdistää syksyn kokouksessa nämä kaksi. Näin ollen Rauman kokouksen lauantaiaamun klo 5:55 aamujumppa tulee olemaan viinijoogaa itseoppineen kamarilaisen opetuksessa!

Rauman kamari haluaakin tarjota vierailleen erityisen lempeän aamutuokion, sillä yleisesti on tiedossa, että kovin aikainen herääminen tulojuhlan jälkimainingeissa vaatii isoja ponnistuksia. Tällä kertaa aamujumppaan voi todellakin saapua vaikka suoraan tulojuhlan jatkoilta!

viinijooga.jpg

Route60 framilla Nokialla ja Maarianhaminassa

Rauman Nuorkauppakamarin porukka on ottanut ilon irti kevään kokouksista, kun kanaalikaupungista Nokialle alue C:n vuosikokoukseen matkasi maaliskuussa lähes parikymmentä kamarilaista aveceineen ja huhtikuussa Maarianhaminan keväästä kävi nauttimassa kansallisessa vuosikokouksessa kuuden hengen iskujoukko.

Nokialta me raumalaiset olimme varanneet itsellemme perinteisen trade show -paikan, jossa Raumalle halajavat nuorkauppakamarilaiset saivat käydä pyöräyttämässä onnenpyörää. Palkintoskaala pelissä jakaantui aina olutpalkintojen ja mystisen porilaissektorin välille…

Raumalaisten isännöimä ja emännöimä huone 502 tuli saunoineen ja Route60-oluineen tutuksi kymmenille ja taas kymmenille kamariystäville, joita saimme Nokialla vieraaksemme. Linden breweryn panema Route60-olut teki mukavasti tehtävänsä ja Nokialta mukaan tarttuikin kiitettävästi rekkarointeja Rauman syksyn kokoukseen ja kamarin timanttiseen 60-vuotisjuhlagaalaan.

Maltainen meininki jatkui myös Maarianhaminan vuosikokouksessa, jonne omin pikku kaljakärryinemme kuskasimme pari kopallista Raumalla pantua olutta rekkarointivoitelutarkoituksiin.

Näky keräsi muutamia kummaksuvia kommentteja jo satamassa: ”Täyden kaljakärryn kanssa laivaan, enpä ole ennen moista nähnyt!”

Tuleva syksyinen alue C:n vaalikokous näkyi Maarianhaminassa vahvasti myös piraattiteemaisessa tulojuhlassa, jonne raumalaisjoukkion valmistelut olivat vieneet useampia puuhastelutunteja. Jaoimme tulojuhlassa kamariystäville muun muassa 3D-printterillä tehtyjä kultaisia Route60-kolikoita, sekä RNKK:n sinetillä suljettuja ja nahkanauhoin solmittuja aarrekarttoja, jotka opastivat tietä Maarianhaminasta Raumalle.

Jos et ole vielä kevään kokouksissa päässyt harvinaisen Route60-oluen makuun, hoida homma himaan ja rekkaroidu Rauman aluevaalikokoukseen! Voimme taata, että syksyllä Route60-olut virtaa, luvassa on mahtavat bileet ja verkostot kasvavat kuin vahingossa timanttisen ohjelman parissa.

route.jpg

Rauman Nuorkauppakamari ja Linden Brewery Oy toteuttivat yhteistyönä juhlaoluen

Tänä vuonna 60:nnettä toimintavuotta juhliva Rauman Nuorkauppakamari ja raumanlainen pienpanimo Linden Brewery toteuttivat yhteistyönä Route60 – juhlaolut hankkeen. Linden Brewery aloitti toimintansa 2016 toukokuussa. Raumalainen olut on otettu hyvin vastaan niin Raumalla kuin muuallakin ja jälleenmyyjiä on jo pitkä lista.

Route60-juhlaolut on Linden Breweryn toinen projekti, missä olut tuotetaan yhteistyökumppanin brändin alle. Juhlaoluena toimii Lindenin panimon Just ALE – olut, minkä kylkeen on lyöty Rauman nuorkauppakamarin Tommi Vainion suunnittelema Route60-juhlaolut etiketti. Lindeniltä on tilattu alkuun 300 litraa juhlaolutta Rauman Nuorkauppakamarin juhlavuoden etiketeissä. Ja koska kyseessä on vakituotannossa oleva tuote voi määrää kasvattaa tarpeen mukaan.

Juhlaolut korkattiin ensimmäisen kerran 20.1.2018 Rauman Nuorkauppakamarin juhlavuoden Kick Off - tapahtumassa. Linden Breweryn yrittäjä Mikko Lindén kävi esittelemässä oluen yhdistykselle ja yhteistyöstä lausuttiin kiitoksia puolin ja toisin.

Rauman Nuorkauppakamarin juhlaolutta on tarjolla Route60 aluevaalikokouksessa ja sitä ennen sitä saattaa päästä maistelemaan raumalaisten seurassa mm. Nokialla aluevuosikokouksessa.

 

route3.jpg