route60
 

Ylpeänä esittelemme puhujat

 
melina niemi.jpg

Melina Niemi


”Mellu” on henkinen valmentaja, kirjailija ja Rokmind-valmennusyrityksen perustaja. Ansiokkaan yrityssparrausuransa lisäksi hänet tunnetaan mm. Nuorten Leijonien mentaalisesta valmennuksesta saavutuksina kaksinkertainen maailmanmestaruus. Mellun pitkä ja menestyksekäs ura yrittäjänä ja miljoonabisnestä luoneena yritysjohtajana on tehnyt hänestä johtamisen superammattilaisen.

 

Jari Paasikivi

Vuorineuvos Jari Paasikivi on Oras Groupin, Kemiran, Tikkurilan, Varman ja Vakka-Suomen nuorisosäätiön hallitusten puheenjohtaja. Hallitustehtäviensä lisäksi hän on Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry:n valtuuskunnan jäsen. Jari on toiminut myös Teknologiateollisuus ry:n hallituksen puheenjohtajana, Elinkeinoelämän keskusliiton hallituksen ja työvaliokunnan jäsenenä, Keskuskauppakamarin varapuheenjohtajana sekä Rauman kauppakamarin puheenjohtajana.

Jari_Paasikivi.jpg
 
Harri Suistio

Harri Suistio

Harri Suistio on raumalaislähtöinen laivanrakentaja ja tällä hetkellä hän työskentelee Rauma Marine Constructionilla. Harri on seurannut hyvin tiiviisti laivojen rakentamista Raumalla aina 90-luvulta lähtien. Tällä hetkellä hän työskentelee projekti-insinöörinä myynti- ja suunnitteluosastolla. Kokemusta Harri on kerryttänyt kaikilta osa-alueilta laivanrakennusprosessia. Koulutukseltaan hän on laivanrakennuksen diplomi-insinööri Aalto-yliopistosta ja kauppatieteiden maisteri Vaasan yliopistosta.