route 60 ohjelma
 

Tuu nyplää pitsii, tuu nyplää pitsii… 

 

Historiallinen Rauman kaupungintalo tarjoaa jylhät puiteet lauantain kokousohjelmalle.

Vaikka Rauma tunnetaankin pitsinnypläyksestä, niin alue C:n vaalikokous 2018 on Rauman Nuorkauppakamarin 60-vuotisjuhlavuoden päätapahtuma ja ohjelmassa on paljon muutakin kuin nypläystä, pitsiä kuitenkaan unohtamatta. Juhlavuoden kunniaksi ohjelmaan panostetaan erityisesti ja gaalasta on tulossa ennennäkemättömän hieno. Lisäksi tarjolla on keynoteja, joita ei kannata jättää väliin.

Ilmoittaudu mukaan perjantain kuohuviini-tastingiin ja lauantain  JCI-koulutukseen: Vaikuttava ja kestävä projektitoiminta tästä. Samasta linkinstä voit lunastaa itsellesi lauantain kokouslounaan.

 

PERJANTAI 28.9.

12.00-17.00 Businesstreffit-lounas & Työelämän supersankarit -kiertue / ravintola Byssa
Ilmarisen ja SNKK:n yhteinen tilaisuus avataan businestreffit-lounaalla, minkä jälkeen tunnistetaan omia työelämän supersankaritaitoja sekä kuullaan SNKK:n strategiatyöstä. Tilaisuudessa palkitaan myös alue C:n Vuoden nuori menestyjä. Ilmoittautumaan pääset tästä.
15.00-17.00 Vaalivalmennus ehdokkaille / hotelli Kalliohovin johtokuntakabinetti
17.00-17.45 Näin laadit lehdistötiedotteen -koulutus / Cafe Sali

Miten median huomio saadaan? Kouluttajana toimii Marva Median digituottaja ja RNKK:n jäsen Maija Männistö.
17.30-19.00 START-koulutus / hotelli Kalliohovin johtokuntakabinetti
START-koulutuksessa on tarkoituksena tutustuttaa uudet koejäsenet nuorkauppakamarin toimintaan ja järjestön mahdollisuuksiin. Koulutuksessa käydään läpi järjestön historia ja organisaatio, tavoitteet, järjestön toiminta-alueet ja niiden tarjoamat mahdollisuudet sekä oman kamarin toiminta.
17.30-19.30 PJ-kokous / Merimuseon alakerta
18.00-19.30 DP-valmennus / Merimuseon yläkerta
Varapuheenjohtaja on erittäin keskeisessä asemassa nuorkauppakamaritoiminnan tulevaisuutta määriteltäessä. Valmennuksessa tarjoillaan eväitä tulevaisuuden suunnitteluun ja toteuttamiseen. DP-valmennusta houstaa aluekoordinaattori Riku Keränen.
18.15-19.15 Kuohuviini-tasting / Cafe Sali
Opastus kuplien maailmaan: miten shampanjaa valmistetaan ja miten se eroaa muista kuohuviineistä? Maistelussa 3 kuohuviiniä, yksi shampanja ja maistelulautanen. Hinta 30 e/hlö. Ilmoittaudu mukaan tästä.
19.00 First Timers Cocktail / ravintola Mr. Jonesin kabinetti
Oletko ensimmäistä kertaa osallistumassa aluekokoukseen? Jos vastasit kyllä, tule ihmeessä First Timers Cocktailiin. Tilaisuudessa kuulet kylmän skumppalasin ääressä kokeneiden konkareiden ajatuksia ja vinkkejä nuorkauppakamaritoiminnasta ja varsinkin kokouksista.
19.30 Viralliset etkot&ruakka / ravintola Mr. Jones
Timanttinen kokousviikonloppu pyörähtää toden teolla käyntiin perjantai-iltana Rauman keskustan sydämessä, toisena kokoushotellina toimivassa Raumanlinnassa. Rakennuksessa sijaitseva ravintola Mr. Jones toimii perinteisen First Timers Cocktailin sekä virallisten etkojen lokaationa. Mr. Jonesin keittiö loihtii kello 19.30-21.00 välisenä aikana tarjolle paikallisen palvaamon parhaita herkkuja ja palanpainikkeeksi on luonnollisesti tarjolla Rauman Nuorkauppakamarin Route 60 -juhlaolutta.
21.00 Tulojuhla / Domino Nightclub
Varsinaista tulojuhlaa vietetään hulppeissa puitteissa yökerho Dominossa. Illan kantavana teemana on Rauman ylpeys, erityisesti pimenevään syysiltaan sopiva syntinen musta pitsi. Vauhdikkaan illan aikana saadaan nauttia musiikista sekä livebändin että huippu-DJ:n esittämänä. Saamme jännittää SuomiAreena soluttautujat -kilpailun tuloksia ja luonnollisesti myös tulevat vaalit sävyttävät osaltaan tulojuhlan kulkua.


LAUANTAI 29.9.

5.55-7.00 Shampanjajooga / kaupungintalon aula
Skumppaa ja jumppaa? Aloita aamusi kaikki aistit avaavalla viinijoogalla! Virittäydymme uuteen aamuun kehoa ja makuaisteja herättelevällä shampanjalasillisella ja joogalla.
8.15-9.00 Strategia-aamiainen / hotelli Kalliohovin johtokuntakabinetti
Käynnistä aamulla aivosi Strategiatyöpajalla - Pimp my plan - öljyä kamarisi strategiakuori. Keskustellaan yhdessä muutoksesta ja muutoksen mukana relevanttina pysymisestä strategian keinoin. Aamiastilaisuuden vetää alueen strategialähettiläs Mari Viertola.
9.00-15.00 Trade show / kaupungintalon yläaula

9.15-9.45 Ceemäinen/Raumlaine aamunavaus / kaupungintalon valtuustosali
Mitä rauman giälen fraaseja tulet tarvitsemaan kokousviikonlopun aikana? Tule tekemään sinunkaupat ceemäiseen aamunavaukseen: "San snää mnuu snuuks, snuuks mnääki snuu sano."
9.30-12.30 Debatti-alkuerät / kaupungintalon ruokala
10.00-11.00 Keynote: Menestyksen portaat - kun keskinkertaisuus ei riitä! / kaupungintalon valtuustosali
Melina Niemi on henkinen valmentaja, kirjailija ja Rokmind-valmennusyrityksen perustaja. Ansiokkaan yrityssparrausuransa lisäksi hänet tunnetaan mm. Nuorten Leijonien mentaalisesta valmennuksesta saavutuksina kaksinkertainen maailmanmestaruus.
11.00-12.00 Keynote: Raumalainen laivanrakennus - kuin Feeniks-lintu / kaupungintalon valtuustosali
Raumalaisen laivanrakennuksen maailmaan kuulijat saattelee Harri Suistio, RMC:n projekti-insinööri ja RNKK:n jäsen.
12.00-13.00 Lounas / ravintola Amarillo
Vanhan Rauman sydämessä sijaitseva Amarillo tarjoilee kokousväelle herkullisen ja maittavan lounaan. Hinta 16€/hlö, sis. lounaan ja yhden juoman. (Maksetaan erikseen ilmoittautumisen yhteydessä Lyytin kautta). Varmista maistuva kokouslounas itsellesi tästä. Lounasvaihtoehdot:

Route 60 -burger (VL)
110g burgerpihvi, BBQ-kastiketta, jalopeño-valkosipulimajoneesia, Monterey Jack -juustoa, salaattia, tomaattia ja marinoitua punasipulia. Lisäksi ranskalaisia perunoita ja alkuun raikas salaattinoutopöytä. Juomaksi limsa, olut tai siideri.

tai

Route 60 -salad (L)
Salaattia, Caesar- kastiketta (sis. valkosipulia), tomaattia, kurkkua, punasipulia, cashewpähkinää, parmesaania ja chilileipää. Täytevaihtoehdot: broileri, lohi, vuohenjuusta ja härkis. Alkuun raikas salaattinoutopöytä. Juomaksi limsa, olut tai siideri.

13.00-14.00 Keynote: Omistajuus ja johtaminen - ajatuksia kansainvälisen perheyrityksen maailmasta / kaupungintalon ruokala
Puhuja vuorineuvos Jari Paasikivi toimii Oras Invest Oy:n ja Oras Oy:n hallituksen puheenjohtajana. Oras perustettiin Raumalla 8. toukokuuta vuonna 1945.
13.00-15.00 JCI Impact: Vaikuttava ja kestävä projektitoiminta / kaupungintalon hallituskabinetti
Nuorkauppakamaritoiminnan ytimessä ovat projektit, joilla saadaan kestävää muutosta paikalliseen yhteisöön. Koulutuksessa käydään läpi toimintamallia, jolla kamarin projekteista saadaan sekä vaikuttavia että tulokseltaan pitkäkestoisia. Route60 esittelee koulutuksessa myös kaksi todellista menestysprojektia, joista jokainen kamari voi poimia parhaat käytännöt omiin kamariprojekteihinsa. Ilmoittaudu mukaan tästä.
13.30-15.00 Alue-ehdokkaiden esittely ja vaalipaneeli / kaupungintalon valtuustosali
14.00-15.00 Workshop: #teeitseomamenestys - tuurilla vai taidolla? / kaupungintalon ruokala
Kouluttajina Rauman Nuorkauppakamarin IPP ja TVO:n Henkilöstöjohtaja Jaana Isotalo sekä Tammerkosken Nuorkauppakamarin IPP ja Personnel Group:n Headhunter Hannu Järvimäki.
15.00-15.30 Debatti-finaali / kaupungintalon ruokala
15.30-17.00 GA-vaalit / kaupungintalon valtuustosali

Rauman aluevaalikokouksessa valitaan vuoden 2019 alueorganisaatio. Kuin pisteenä ii:n päälle itse vaalikokous järjestetään Rauman perinteikkäässä valtuustosalissa.
18.00-00.00 RNKK:n 60-vuotisjuhlagaala, Kivikylä Areena
Ovet klo 18, ohjelma klo 19. Gaalasta tulee ennennäkemättömän hieno, koska se on samalla myös Rauman Nuorkauppakamarin 60-vuotisjuhla. Illan aikana nähdään, kuullaan ja nautitaan huikaisevista ohjelmanumeroista sekä yllätyksistä. Tätä iltaa muistellaan takuulla pitkään!
00.00 Timanttiset jatkot, Domino Nightclub

Ohjelma on suuntaa antava ja muutoksia aikatauluihin saattaa vielä tulla.

 

TRADE SHOW
Trade show paikan voit varata outi.holmberg(at)gmail.com, 23.9 asti. Paikan hinta on 40€. Trade show alue on Rauman kaupungintalolla jossa on koko lauantain kokousohjelma.